Två dagar har förflutit och det är bara lördag. Man har hunnit med både en roligt valborg, träningsmatch och bio besök. Känns konstigt att det fortfarande är dagar kvar av helgen. Nu skulle det ju egentligen ha varit söndag, man skulle ha känt ångest för att det skulle varit skola imorgon och stressat med alla skolarbeten som man inte gjort och måste göras. Istället för det så ska jag ta det ytterst lugnt idag, kanske göra lite läxor, kanske läsa lite. Jag vet inte riktigt, jag gör nog det som faller mig in.

Men appropå de dagar som redan varit så hade vi en riktigt trevlig valborg. Första Valborg som varit så oplanerad men så himla rolig. Mer spontan grejer alltså! Men iaf  – ”Antnäs gänget”, vi, var först i antnäs (såklart) hos en gammal klasskompis till Jokki & co. Där badade Jokki och Elina badtunna innan vi trängde in oss 7 pers. i Jokkis bil som tog oss till Karlsvik. Med Håkans CD på högsta volym och alla som sjöng med kunde jag inte hjälpa att få sommar känslor. Mer bilturer säger jag bara! Hur vi sedan tog oss till Halins stuga var en sak för sig. Men vi lyckades i alla fall ta oss dit genom en vandring i skogen som i mitt fall resulterade med dyblöta fötter. Det slutade med att vi ändå hade himla trevligt där, och skönare människor får man leta efter.

Igår, så hade man en träningsmatch. Det för min (ovana) del så gick det ganska bra.  De satte mig på ytterback, och jag tror att jag kommer få stanna där. Ni vet, mina dagar som ytter mittfältare är nog över – andningen sätter stop. Det funkar inte. Men på backen, där hade jag chans att vila mer så med tanke på hur det hade gått om jag fortfarande varit kvar på mittfältet så är det en klar förbättring. Har inte kunnat spela så mycket fotboll som jag gjorde då, tidigare. Förut var jag ett vark. Förut var jag tvungen att byta av efter 10min. Nu kanske det inte behöver bli så. Men dock, jag ska inte ta ut någonting i förskott. Min åkomma kan vara lurig och jävlas när man minst anar det.

Förövrigt så var jag dessutom på bio igår. Jag, Jenny, Amanda, Gurra och Olivia begav oss till staden och såg 17 Again. De andras lovaah booy Zac Efron spelade huvudrollen och jag hade inga speciella förväntningar. Den visade sig ändå vara riktigt bra! Det fanns en scen, som jag nästan dog av för att den var så rolig. Och, ZAC var inte med i den. Maha. Nä men den var bra, det fanns ju inga tendenser till High School Musical svammel så jag var nöjd. Det var som en vanligt film helt enkelt.


Leave a Reply