Ground Control to Major Tom

Just tryckt i mig två ipren tabletter och ett glas vatten. Det var mest som en förebyggande åtgärd, har nämligen varit och dragit en tand idag vet ni. De stack i mig tre ampuller med giftig bedövning så halva ansiktet såg ut att behöva göra ett kirurgiskt ingrepp. Dock så var kvinnorna som gjorde detta ytters trevliga. Berömde de inte mitt hår så berömde de mina tänder (??? Jag ska liksom få tandställning så whuuuttttt!) och små pratade hela tiden. Så det gick snabbt och fint. Nu har man alltså ett blodigt gapande hål mitt i allt bland alla *fina* tänder. Inte kanske lika smickrande, men skall man vara fin får man lida pin. Nu har dessutom bedövningen börjat släppa och det har börjat göra ont ont.

Annars så har man haft histori prov idag – MVG! Men, jävlar vad lätt det var. Allt som krävdes var att läsa igenom boken en gång och använda huvet. Chiiiillllllll. Och snart mina vänner är det dessutom hockey på tv. Om Amanda’n hör av sig så kanske man beger sig till antnäs men annars så blir det att stanna hemma och nöta kanal 6.

En annan grej – Lollo frågade mig idag om jag ville vara med och sjunga en låt med henne på kulturskolans våruppvisning. Mitt musik hjärta bah yes! Jag har ju som en förkärlek till att sjunga om ni inte visste det. David Bowie – Space Oddity. Även om jag inte är en lika inbitet Bowie fan som Lollus så diggade jag låten. Återstår bara att se om jag är kapabel till att sjunga den..


Leave a Reply