when you’re on the run

Undrar vilken jävel det var som kom på ”- Åh jag vet, vi gör om designen på den här sidan!”, det sög. Sämsta idén hittills..

Men nu ska jag inte klaga på det, kan berätta för er att föregående kväll spenderades med fest i rutvik och var extremt roligt. Elina, Viktor och Anton har ju alla fyllt 18år vilket firades igår och allt härligt folk som var där gjorde att det resulterade med en härlig kväll. Något säger mig att det inte är den sista.

Men, – idag så ska Josefin komma hit och mysa. Vi har inte umgåts på hundra år känns det som så det ska bli himla kul att umgås hela dagen. Annars så är läget så att mina kära föräldrar har kommit på att de ska bjuda hit Mormor och Ulf på middag vilket är mindre bra för min del då jag inte har någon skjuts till träningen om någon timme. En annan sak är ju den att min nya mobil kom igår – MEN, den jävla luckan (som man måste få upp/bort för att kunna sätta dit sim-kort samt batteri) på baksidan vill inte åka lös. Den sitter fast!! Oerhört frustrerande. Så jag kan inte använda den.

En annan sak – Tack för Melody Club albumet tjejer som jag fick i lördags! Svin bra är det, man blir inte annant än glad när man lyssnar på det!


Leave a Reply